Kommentarer

Frida

“Jag tycker det är lättöverskådligt och tydliga rubriker. Jag gillar layouten, den är enkel men ändå snygg. Det var mycket lätt att komma igång. Man får bra information om hur appen fungerar bortsett från “nej tack”. Det kunde kanske funnits nåt exempel på när den ska användas. För jag antar att det inte bara är när man sagt orden “nej tack” utan även om man “säger” nej till sig själv och väljer att inte äta något man inte borde.

Jag tycker det är en bra app men personligen behöver jag lite mer koll på antal kalorier, men jag har kombinerat den här samtidigt som jag hållit koll på kalorierna och visst ser man samband. De dagar jag haft många bra val och lite/inga dåliga val så har vikten sjunkit snabbare. Så när jag närmat mig min målvikt lite mer så kommer jag definitivt att använda mig an den här! Resultatet efter tre veckor har blivit -2 kg trots en del dåliga val på helgerna.”

Sara

“Jag har börjat med appen och är nöjd med att den är så enkel!!:) Jag har provat andra appar innan, men där var det alldeles för många saker på!:/ Det där med mina Val, det gillar jag skarpt!!:)”

Katrin

“I min mening är konceptet ganska bra för den som vill hitta en fungerande livsstil för vardagen, där man kan ha en översikt över att man för det mesta gör goda val. Däremot vet jag inte om ja skulle använda mig av appen för en mer kontrollerad viktnedgång – en där man verkligen kan räkna med resultat som man får vid att exempelvis räkna antal kalorier eller gram kolhydrater och protein varje dag. Men livet handlar ju inte om att räkna kalorier och detta är kanske något man gör under en kortare period bara, och för en vardag där man ser till att göra goda val och möjligtvis gå ner i vikt sakta men säkert, är denna app väldigt bra.”